Univerzalna brojila
DM100 mjerilo goriva (Fuel Meter): DM100 je dizajniran da mjeri diesel, kerozin, petrol i napravljen je od aluminija otpornog na koroziju sa mehaničkim zapisom jednostavnim za očitavanje.
   
IM40 mjerilo ulja (Oil Meter): IM40 sa mehaničkim brojčanikom dizajniran je za distribuciju ulja za podmazivanje viskoziteta do SAE 140, diesel, kerozin i anti freeze. Ovo visokotlačno volumetrijsko mjerilo prigodan je za sve ulazne i izlazne aplikacije.
   
IM 50 & IM75 mjerila ulja (Oil Meters): IM 50&75 su dizajnirani specijalno za distribuciju mazivih ulja, disela i kerozina. Visoko je tlačni s pozitivnim pomakom prigodan za sve ulazne i izlazne aplikacije sa ugrađenom elektronikom i velikim LC pokazivačem.

   
TM Turbinsko mjerilo goriva (Turbine Fuel Meter): Idealan za fleksibilne cijevi i gravitacijsko pražnjenje. Oni su ekonomično rješenje za mjerenje goriva i vode.

TMW Turbinsko mjerilo vode (Turbine Water Meter): Idealan je za fleksibilne cijevi i gravitacijsko pražnjenje i ekonomično su rješenje za mjerenje goriva i vode.