Nadzor i upravljanje otopljenim krutim tvarima


Mogućnosti mjerenja otopljenih krutih tvari

Merenje otopljenih krutih čestica

Meritev raztopine trdih snovi

Suspended solids measurement


Mobrey ima sveobuhvatan asortiman uređaja za nadzor gustoće krutih tvari i blata za uporabu u procesima za obradbu gradskih i industrijskih voda i otpadnih voda.

Mikroprocesorski ultrazvučni impulsni uređaj za trajni nadzor blatnog pokrivača i naš ultrazvučni uređaj kompatibilan s komunikacijom HART za nadzor gustoće otopljenih krutih tvari i upravljački sustav ne zahtijeva veliko održavanje i ima osjetila prilagođena većini vrsta blata/kašastih tvari. Naši proizvodi za otopljene krute tvari mogu mjeriti razinu plutajućeg taloga (blata iz kanalizacije) te dati alarm postojanja blatnog pokrivača.


Mobrey Measurement Division


Sustav MSM300 za mjerenje gustoće krutih tvari i mutnoće

Merenje gustine krutih tvari u tečnosti i mutnoće

Meritev gostote trdih snovi in motnosti

MSM300 Solids Densityand Turbidity System


Sustav MSM300 za nadzor gustoće krutih tvari i mutnoće konstruiran je za uporabu za kapljevine s veoma malo otopljenih krutih tvari ili za nadzor mutnoće. Upravljačka jedinica u kombinaciji sa svim infracrvenim osjetilima tvrtke Mobrey daje ekonomično rješenje.

7200 Monitor se slaže sa svim Mobrey/Partech infracrvenim senzorima te predstavlja ekonomično rješenje za mjerenje suspendiranih čestica, prozirnosti i gustoće taloga u aplikacijama otpadnih voda ili tehnologijama. Monitor omogućava prikaz tehnoloških podataka na velikom alfanumeričkom display-u.

Uređaj se koristi i za konfiguraciju aplikacije prilikom puštanja u pogon.

Predprogramirana sekvenca konfiguracije osigurava brzu i jednostavnu konfiguraciju, te održavanje i servisiranje uređaja. Postupak umjeravanja uključuje arhiviranje vrijednosti mjerne veličine u toku kalibracije (pri uzimanju uzorka za laboratorij) te naknadni unos laboratorijski dobivene veličine.

Popis senzora:

Mobrey

rtech

MSM300/LA

Turbi-Tech 2000 LA

MSM300/LS

Turbi-Tech 2000 LS

MSM300/IL

IL55

MSM300/ILV

IL55BV2Sustav MSL600 za nadzor blatnog pokrivača

Sistem MSL 600 za nadzor blatnog pokrivača

MSL 600 Sludge Blanket Level Monitor
Sustav MSL600 za nadzor blatnog pokrivača mikroprocesorski je sustav. U sustavu MSL600 upotrebljava se sonarni princip rada s ultrazvučnim impulsom koji se odašilje ispod vode omogućujući analizu ultrazvučnog impulsa koji se odašilje okomito i odbija od površine blata. [više]Ultrazvučni sustav za nadzor i upravljanje MSM400 gustoće krutih tvari

MSM400 ultrazvučni sistem za merenje i upravljanje gustine krutih tvari u tečnosti

Ultrazvočni sistem za nadzor in upravljanje gogtote trdih snovi
Transmiter gustoće krutih tvari MSM400 obuhvaća upravljačku jedinicu i osjetilo montirano na spremnik ili odsječak cjevovoda s integriranim osjetilima. Lako se programira kako bi se prilagodio uvjetima na terenu i dolazi kompletan s velikim brojem mogućnosti namještanja umjeravanja koje može birati korisnik za jednostavno prvo puštanje u rad. [više]Ultrazvučni nadzor i upravljanje gustoćom – Gustoća taloga

Ultrazvučni merač gustine krutih tvari u tečnosti i regulacija nivoa taloga

Ultrazvočni nadzor inupravljanje z gostoto-gostota usedlin

Ultrasonic Density Monitoring & Control -Sludge Density Products
Tvrtka Mobrey nudi velik broj elektroničkih sustava za široko područje primjene u procesima obradbe vode i otpadnih voda, blata i otopljenih krutih tvari, a ima preko 20 godina iskustva u industrijskim primjenama i u obradbi voda. [više]