Nadzor i upravljanje otopljenim krutim tvarima


Mogućnosti mjerenja otopljenih krutih tvari
Merenje otopljenih krutih čestica
Meritev raztopine trdih snovi
Suspended solids measurement

Solartron Mobrey ima sveobuhvatan asortiman uređaja za nadzor gustoće krutih tvari i blata za uporabu u procesima za obradbu gradskih i industrijskih voda i otpadnih voda.

Mikroprocesorski ultrazvučni impulsni uređaj za trajni nadzor blatnog pokrivača i naš ultrazvučni uređaj kompatibilan s komunikacijom HART za nadzor gustoće otopljenih krutih tvari i upravljački sustav ne zahtijeva veliko održavnje i ima osjetila prilagođena većini vrsta blata/kašastih tvari. Naši proizvodi za otpoljene krute tvari mogu mjeriti razinu plutajućeg taloga (blata iz kanalizacije) te dati alarm postojanja blatnog pokrivača.


Sustav MSM300 za mjerenje gustoće krutih tvari i mutnoće

Merenje gustine krutih tvari u tečnosti i mutnoće

Meritev gostote trdih snovi in motnosti

MSM300 Solids Densityand Turbidity System


Sustav MSM300 za nadzor gustoće krutih tvari i mutnoće konstruiran je za uporabu za kapljevine s veoma malo otopljenih krutih tvari ili za nadzor mutnoće. Upravljačka jedinica u kombinaciji sa svim infracrvenim osjetilima tvrtke Solartron Mobrey daje ekonomično rješenje.



Sustav MSL600 za nadzor blatnog pokrivača

Sistem MSL 600 za nadzor blatnog pokrivača

MSL 600 Sludge Blanket Level Monitor



Sustav MSL600 za nadzor blatnog pokrivača mikroprocesorski je sustav. U sustavu MSL600 upotrebljava se sonarni princip rada s ultrazvučnim impulsom koji se odašilje ipod vode omogućujući analizu ultrazvučnog impulsa koji se odašilje okomito i odbija od površine blata.



Ultrazvučni sustav za nadzor i upravljanje MSM400 gustoće krutih tvari

MSM400 ultrazvučni sistem za merenje i upravljanje gustine krutih tvari u tečnosti

Ultrazvočni sistem za nadzor in upravljanje gogtote trdih snovi

MSM400 ultrasonic solids density monitoring and control system


Transmiter gustoće krutih tvari MSM400 obuhvaća upravljačku jedinicu i osjetilo montirano na spremnik ili odsječak cjevovoda s integriranim osjetilima. Lako se programira kako bi se prilagodio uvjetima na terenu i dolazi kompletan s velikim brojem mogućnosti namještanja umjeravanja koje može birati korisnik za jednostavno prvo puštanje u rad.


Ultrazvučni nadzor i upravljanje gustoćom – Gustoća taloga

Ultrazvučni merač gustine krutih tvari u tečnosti i regulacija nivoa taloga

Ultrazvočni nadzor inupravljanje z gostoto-gostota usedlin

Ultrasonic Density Monitoring & Control -Sludge Density Products




Tvrtka Solartron Mobrey nudi velik broj elektroničkih sustava za široko područje primjene u procesima obradbe vode i otpadnih voda, blata i otpoljenih krutih tvari, a ima preko 20 godina iskustva u industrijskim primjenama i u obradbi voda.