Upravljanje parnim sustavima i kotlovima

Upravljanje parnim sistemima i kotlovima

Upravljanje z kotli in parnim sistemoma

Steam and Boiler ControlsMogućnost upravljanja parnim sustavima i kotlovima


Solartron Mobrey proizvodi sveobuhvatan asortiman opreme za upravljanje kotlovima i parnim sustavima za sve vrste parnih kotlova, za primjene pare u procesima i za toplovodne kotlove. Primjene obuhvaćaju tlakove od atmosfereskog do 320 bara/4640 psi za zasićenu paru.

Naši proizvodi pokrivaju primjene kao što su upravljanje kotlovskim paket jedinicama, potpuno otopljenim krutim tvarima (total dissolved solids, TDS), samostalne jedinice za nazdor razine, sustave za automatizaciju kotlova i kontrolne provjere, sustave za upravljanje razinom u spremnicima, alarmne sustave za dim i prašinu i pokazivanje razine vode uporabom proizvoda kao što su Hydrastep i Hydratect. Možemo osigurati servisiranje kotlova, uključujući čišćenje kotlovskih cijevi, preko Bestobell Service (dio tvrtke Solartron Mobrey).


Elementi za upravljanje razinom vode u kotlu

Uređaji za regulaciju nivoa u parnim kotlovima

Elementi za upravljanje z nivojem vode v kotla

Boiler Water Level Controls


Asortiman uređaja tvrtke Solartron Mobrey za upravljanje kotlovima obuhvaća većinu aspekata upravljanja razinom vode u kotlu. Asortiman proizvoda za upravljanje kotlovima kreće se od elektromehaničkih uređaja za mjerenje razine do sofisticiranih proizvoda za uštedu energije koji čine glavni korak prema potpuno automatiziranom kotlovskom postrojenju.


Sustav za automatsku provjeru regulacije razine (ACCS)

Sistem za automatsku proveru regulacije razine (ACCS)

Automatic Control Check System (ACCS)

Sustav za automatsku provjeru upravljanja (ACCS) iz Solartron Mobreyja konstruiran je kako bi osigurao automatsko sniženje razine vode u kotlu upravljanja razinom vode u kotlu i njihovo spajanje u pravilnim vremenskim razmacima.


Elektroničke probe razine ERAB – Za upravljanje razinom parnih kotlova i pridruženih postrojenja

Električni senzori nivoa ERAB - Za upravljanje nivoa u parnim kotlovima i pridruženim postrojenjima

Elektronični test nivoja ERAB - za upravljanje nivoja parnih kotlovERAB Electronic Level Probes

Tvrtka Solartron Mobrey nudi sveobuhvatan asortiman elektroničkih proba razine ERAB za upravljanje parnim kotlovima koji obuhvaća primjene određivanja određene vrijednosti razine i neprekidno mjerenje razine. Spektar elektroničkih proba sastoji se od elemenata za upravljanje razinom niskog integriteta, visokog integriteta te kapacitivnih proba.Elektronički sustav za mjerenje Hydrastep

Hydrastep Elektronski merni sustav

Elektronični sistem za merjenje Hydrastep

Hydrastep Electronic Gauging System
Elektronički mjerni sustav Hydrastep tvrtke Solartron Mobrey idealno je rješenje “ugradi i zaboravi” kako bi se savladali problemi pridruženi nepouzdanim, nivokaznim staklima koja zahtijevaju znatno održavanje. Konstruiran za potpuno pouzdan rad Hydrastep je siguran u stanju kvara i neosjetljiv na kvarove.TDS880 Cjelovito upravljanje otopljenim krutim tvarima

TDS 880 Celovita regulacija tvrdoće napojne vode-odsoljavanje

Celotno upravljanje z trdoto napajalne vode - rasoljevenje

TDS 880 Total Dissolved Solids Control


TDS880 je nova generacija sustava za cjelovito upravljanje otopljenim krutim tvarima tvrte Solartron Mobrey za primjene na parnim kotlovima koja donosi noviju konstrukciju, egzotične materijale izradbe, novu razinu dugoročne točnosti i konstrukcijske parametre koji se nalaze samo na kotlovima s najvišim tlakom.


Hydratect elektronički sustav za detekciju vode

Hydratect elektroniči sistem za detekciju vode

Elektronični sistem za detekcijo vode Hydratect

Hydratect Electronic Water Detection System


Elektronički sustav za detekciju vode Hydratect konstruiran je kao alterenativa običnim sklopkama razine vode na parnim postrojenjema. Može se upotrebljavati u širokom rasponu rješenja gdjegod je detekcija vode ili para od životne važnosti za siguran i djelotvoran rad.


Mjerenje protoka pare

Merenje protoka pare

Steam Flow MeasurementObujamsko i maseno mjerenje protoka zasićene i pregrijane pare

Volumsko i maseno merenje protoka zasićene i pregrijane pare

Volumsko in maseno merjenje pretoka nasičene in pregrete pare

Volumetric and Mass Flow of Saturated and Superheated Steam


Serija KB mjerila protoka s Pitotovom cijevi s urednjavanjem profila brzina čini temelj za po cijeni konkutentno mjerilo protoka visoke točnosti koje se može upotrebljavati u velikom broju primjena. Uporaba toga tipa ima mnoge prednosti dajući jedinstveno konkurentno mjerilo pare u odnosu na druge uređaje bez gubitka točnosti.Uređaj za nadzor zatamnjenja OM80 (gustoća dimnih plinova)

OM80 Uređaj za nadzor dimnih gasova

OM80 Naprava za nadzor dimnih plinov

OM80 Obscuration Monitor

Uređaj za nadzor zatamnjenja OM80 osigurava neprekidan nadzor ispuštanja dima iz izgaranja, ili ispuštanja prašine iz sustava za filtraciju zraka. Odziv je trenutačan i nije osjetljiv na vremenske uvjete, dnevno svjetlo ili mrak.