Mogućnost neprekidnog mjerenja razine kapljevine

Kontinuirano merenje nivoa tečnosti /Meritev nivoja tekočin / Continuous

Liquid Level Capability


Ultrazvučno mjerenje razine kapljevine

Ultrasonično merenje nivoa tečnosti

Ultrazvočno merjenje nivoja tekočin

Ultrasonic Liquid Level Measurement

MSP ultrazvučni transmiteri razine - MSP422, MSP400, MSP900 i MSP900SH

Porodica MSP400 i MSP900 dvožičnih ultrazvučnih transmitera razine obuhvaća 4 modela:MCU univerzalni transmiteri regulatori

Područje MCU univerzalnih regulatora osigurava visoku razinu funkcionalnosti sa signalom od 4 mA ; 20 mA ili HART signalom. Ti regulatori koji se napajaju iz mreže ili istosmjernim naponom od 24 V isporučuju se u čvrstom vodotijesnom kućištu koje se monitra na zid ili obliku za montažu na ploču prema DIN normama te osiguravaju samosigurno napajanje za transmiter.


Sustav za ultrazvučno mjerenje i upravljanje - u primjenama za mjernje razine i protoka

Tvrtka Solartron Mobrey stavila je na tržište novu porodicu ultrazvučnih beskontaktnih sustava razine, koji su predviđeni za posebne primjene u industriji obradbe voda u zaštiti okoliša.Sustav za mjerenje protoka u otvorenim kanalima ; serija MCU90F & MSP900

Sustavi Mobrey MCU/MSP za ultrazvučno mjerenje razine i upravljanje razinom za primjene u mjernju razine i protoka imaju dugu i uspješnu povijest u mjerenju protoka u otvorenim kanalima i prikupljnaju podataka. Najnoviji je dodatak toj porodici uređaj MCU90F koji je predviđen za mjerenje protoka i jedinica za upravljanje koja se temelji na veoma uspješnom MCULOG.


MSP Systems MCU Downloads
Radarski transmiteri razine kapljevine

Radarski merači nivoa tečnosti

Radarski merilci nivoja tekočin

Radar liquid level Transmitters


Pegasus 2-žični FMCW transmiter razine

Pegasus 2-žični FMCW transmiteri razine tvrke Solartron Mobrey nude FMCW tehničke značajke u samosigurnoj konstrukciji ili neprodornom oklopu s jednostavom dvožičnom petljom dajući bolji odnos cijena/tehničke značajke od većine drugih transmitera.


MRL 700 4-žični beskontaktni radarski transmiter razine

MRL 700 4-žični beskontaktni radarski transmiter razine daju tehničke značajke koje normalno imaju skuplji sustavi po cijeni koja odgovara tradicionalnim transmiterima razine.

Hidrostatsko mjerenje razine kapljevineHidrostatski elektronički transmiteri razine serije 9700

Hidrostatski elektronički transmiteri razine serije 9700 koji obuhvaćaju transmitere obujma u spremnicima tvrtke Solartron Mobrey, osiguravaju mjerna rješenja gdje problemi u spremnicima, kao što su pjenjenje, slojevi para i temperaturni gradijenti, onemogućuju uporabu druge instrumentacije.


Hidrostatski pokazivači razine i sadržaja serije Thames, Tees i Mersey

Pokazivači sadržaja tvrtke KDG Instruments (dio Solartron Mobreyja) koji obuhvaćaju hidrostatska mjerila sadržaja s vlastitim napajanjem, jednostavni su, čisti i laki za održavanje.
Transmiteri uzgonskog tipaTransmiter razine MLT100 uzgonskog tipa

Transmiter razine MLT100 uzgonskog tipa tvrtke Solartron Mobrey jedan je od najnaprednijih uređaja uzgonskog tipa na tržištu koji povezuje dugom primjenom dokazano uzgonsko načelo sa suvremenom elektronikom u instrumentu visoke pouzdanosti i stabilnosti.
Pokazivači/Pribor


Elektronički pokazivači serije 8200 & 8240

Električni pokazivači razine serije 8200 tvrtke Solartron Mobrey prikladni su za uporabu s većinom transmitera s izlazom 0 mA ; 20 mA, 4 mA ; 20 mA ili 0 mA ; 1 mA. Elektronički pokazivač razine serije 8200 lako se ugrađuje u dvožičnu petlju, a svaki je pokazivač ima ljestvicu prilagođenu potrebama korisnika kako bi dao jasno očitanje u jedinicama koje odabere korisnik.